Hlavní obsah

Fabia po nárazu skončila pod autobusem, mladá řidička zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svitavy
Aktualizováno

Dopravní nehoda auta a autobusu ve čtvrtek v poledne uzavřela křižovatku na silnici I/43 mezi Svitavami a Poličkou. Nehoda si vyžádala smrt mladé ženy, jedno dítě je zraněné. U nehody zasahovaly dva vrtulníky.

Foto: HZS Pardubického kraje

Auto skončilo pod autobusem.

Článek

Autobus vyjížděl podle mluvčí policie z vedlejší silnice, auto jelo po hlavní. Po střetu skončilo na střeše pod autobusem.

„Vyproštění řidičky bylo velmi náročné. Přední část vozidla byla srolovaná pod autobusem a hasiči museli použít nejen hydraulické vyprošťovací zařízení, ale hlavně rozpínací tyče a nadzvednout museli i celý autobus,” informovala Novinky mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Auto skončilo pod autobusem

"Dvaadvacetiletá řidička osobního auta bohužel zemřela, dítě, které s ní cestovalo, bylo letecky transportováno do nemocnice. Šedesátiletý řidič autobusu by neměl být zraněn. V autobuse cestovalo osm lidí, nikdo z nich nebyl zraněn," řekla policejní mluvčí Lenka Vilímková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Auto skončilo pod autobusem

Dechová zkouška u řidiče autobusu byla negativní. Silnice je v místě u křižovatky na obec Vendolí uzavřená, policie odklání dopravu.

Reklama

Výběr článků

Načítám