Hlavní obsah

Policisté honili motorkáře a rozbili při tom auto o koleje

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Policistům ve Staré Boleslavi ujížděl v úterý večer řidič na terénním motocyklu. Prchající motorkář položil svůj stroj u železniční trati, kde policisté již nestihli včas zareagovat a havarovali.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička motorkáře skončila ve Staré Boleslavi nehodouVideo: Novinky

 
Článek

Policejní hlídka z Brandýsa nad Labem chtěla nejdříve řidiče motorky zastavit k silniční kontrole, ten ale začal ujíždět. Když dojel až na lesní cestu za Starou Boleslaví ve směru na Hlavenec, spatřil železniční koridor, a tak položil svůj stroj k trati a dal se na útěk.

Policisté vjíždějící na horizont spatřili železniční trať na poslední chvíli. Ještě se dokázali vyhnout motocyklu, jejich vůz ale vjel na koleje, kde se značně poškodil.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Po motorkáři ihned začaly v okolí pátrat hlídky státní i městské policie. „Řidiče, který řídil motorku bez registračních značek, dosud nemáme. Muž je podezřelý také z několika přestupků. Nikdo se během pronásledování nezranil,” řekla ve středu ráno Novinkám mluvčí policie Markéta Johnová.

Přijela odtahovka

Škoda podle ní ještě vyčíslena nebyla, podle informací z místa byla odhadnuta na přibližně 100 tisíc korun. Při nehodě se na autě prorazila olejová vana, vůz má poškozený podvozek, uražený přední nárazník, proraženou pneumatiku a rozbité přední světlo. V autě se při nehodě navíc aktivovaly airbagy.

Samotnou nehodu vyšetřují dopravní policisté. Vůz vyprostila odtahová služba. Přivolaní hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny.

Na více než hodinu byl kvůli nehodě zastaven provoz na železniční trati mezi Lysou nad Labem a Mělníkem.

Reklama

Výběr článků

Načítám