Hlavní obsah

Opilec venčil bulteriéra, ten mu utekl a zakousl malého psa

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krvavou scénou skončilo v sobotu večer venčení psů v Žitné ulici v Brně. Sedmapadesátiletý muž se tam procházel s bulteriérem, který neměl ani vodítko, ani náhubek. Bulteriér po chvíli spatřil malého teriéra, kterého vedl na vodítku jednačtyřicetiletý muž. Bulteriér okamžitě na malého psa zaútočil.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Bulteriér, ilustrační foto

Článek

Starší muž se ještě pokoušel vytrhnout nebohého psíka útočícímu psovi z tlamy, ten ale malého teriéra zardousil a muže ještě navíc pokousal na ruce.

Když na místo přispěchali přivolaní strážníci, nejprve ošetřili pokousaného muže, ovšem přitom si nemohli nevšimnout, že z něj notně táhne alkohol.

„Dechová zkouška následně potvrdila 1,41 promile alkoholu v dechu. Na místo po chvíli přišla i jednačtyřicetiletá majitelka zvířete, která svého známého o vyvenčení bulteriéra požádala. Psa si převzala a sedmapadesátiletého muže převezli zdravotníci do nemocnice. Případ hlídka postoupila k projednání u správního orgánu,“ konstatoval mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Reklama

Výběr článků

Načítám