Hlavní obsah

Tramvaj tlačila toyotu po kolejích desítky metrů, řidič skončil v nemocnici

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Asi padesát metrů tlačila před sebou tramvaj auto nepozorného řidiče v Praze. Při otáčení si jí zřejmě nevšiml a tramvaj do jeho toyoty narazila. Utrpěl středně těžké zranění a zdravotníci ho převezli do nemocnice.

Foto: Pro Novinky EfexCar

Tramvaj před sebou auto tlačila několik desítek metrů

Článek

Nehoda se stala před polednem v ulici Českomoravská mezi zastávkami Ocelářská a Balabenka. Sedmačtyřicetiletý muž se chtěl otočit do protisměru, ale přehlédl linku číslo 25.

„Řidič byl po nehodě v autě zaklíněn a vyprostit ho museli hasiči. Silnice byla krátce uzavřena při vyprošťování auta z kolejí,“ řekla Novinkám mluvčí policie Iveta Martínková.

Foto: Pro Novinky Michal Řejha

Tramvaj auto táhl několik desítek metrů

„K nehodě před O2 arénou jsme dorazili za šest minut, řidiče jsme vyprostili hydraulickým zařízením a předali záchranné službě. Auto z kolejí vyprostili hasiči dopravního podniku,” konstatovala mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Foto: Pro Novinky EfexCar

Tramvaj před sebou auto tlačila několik desítek metrů

„K nehodě vyrazil lékař i posádka. Po vystříhání řidiče z auta a akutním ošetření byl se středně těžkým poraněním převezen do nemocnice na pražských Vinohradech,“ doplnila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová. V tramvaji se nikdo nezranil.

Kvůli nehodě byl asi hodinu přerušen tramvajový provoz. Dopravní podnik nasadil náhradní autobusovou dopravu. Příčiny kolize policie vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám