Hlavní obsah

Při vážné nehodě na Jablonecku se zranilo deset lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Lučanech nad Nisou na Jablonecku se v noci na neděli při nehodě dvou terénních vozidel zranilo celkem 10 lidí, dvě osoby zůstaly zaklíněné v jednom z vozů. Frekventovaná silnice byla téměř čtyři hodiny uzavřena.

Foto: HZS Libereckého kraje

Při srážce dvou terénních vozidel se zranilo celkem deset lidí.

Článek

Podle předběžných informací sedm lidí utrpělo středně těžké nebo těžké zranění, sdělila krajská policejní mluvčí Ivana Baláková. Kvůli nehodě, která se stala kolem 03:20 v ostré zatáčce v Lučanech, byla až do rána uzavřena frekventovaná silnice 14 z Jablonce na Tanvald, provoz byl obnoven po sedmé ráno.

"Z dosud nezjištěných příčin se tam čelně střetla dvě osobní terénní vozidla Mitsubishi Pajero a Audi Q7," řekla k nehodě Baláková.

Foto: HZS Libereckého kraje

"Na traumatologickém oddělení liberecké nemocnice skončili čtyři lidé ve věku 21 až 24 let. Tři utrpěli středně těžká zranění hlavy a jeden zranění dolní končetiny," doplnila mluvčí krajské záchranné služby Lenka Moravcová.

Ostatní účastníky nehody záchranáři odvezli s lehkými až středně těžkými zraněními na chirurgickou ambulanci jablonecké nemocnice. "Šlo o zlomeniny horních končetin, poranění hlavy a hrudníku," dodala Moravcová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám