Hlavní obsah

Řidička s defektem odstavila auto v prostředním pruhu D1

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké štěstí měli řidiči jedoucí po dálnici D1 v neděli ráno ve směru z Prahy na Brno. Jednačtyřicetiletá řidička hyundaie totiž po defektu pneumatiky zastavila auto v prostředním pruhu, kde do něj narazila další řidička. K vážnějším zraněním však naštěstí nedošlo.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Ilustrační foto

Článek

Dopravní nehoda se stala na 11. kilometru dálnice v 8:45. Řidička s píchlou pneumatikou nezajela na krajnici, ale zůstala stát uprostřed frekventované silnice. Z auta vystoupila a šla umístit výstražný trojúhelník.

„Po chvíli do odstaveného auta zezadu narazila řidička toyoty. Ve vozidle Hyundai v ten moment naštěstí nikdo nebyl, řidička toyoty se pouze lehce zranila,“ sdělila Novinkám mluvčí policie Štěpánka Zatloukalová s tím, že policisté se podivili nad tím, proč žena zastavila uprostřed dálnice.

Dálnice byla dvě hodiny průjezdná pouze levým jízdním pruhem, tvořily se až dvoukilometrové kolony.

Muži zákona se nehodou dále zabývají a zjišťují míru zavinění řidiček. Zatím není jasné, zda bude pokutována 41letá žena, která auto nevhodně odstavila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám