Hlavní obsah

Opilý mladík utekl od nehody, policistům tvrdil, že neřídil

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobní vůz havaroval v neděli časně ráno na silnici mezi Slaným a Novou Vsí. Mladý muž, který ve voze cestoval, od nehody utekl a později policistům tvrdil, že za volantem neseděl. Policisté mu naměřili v dechu přes tři promile alkoholu.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý mladík utekl od nehodyVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici I/16, poblíž Blahotic na Kladensku. Osobní vůz VW Scirocco vyjel ze silnice a přerazil strom, ten následně na auto spadl. Muž z vozu vystoupil a vydal se pěšky zpět do Slaného.

Po cestě už ale opilého mladíka potkali hasiči, kteří mířili k ohlášené dopravní nehodě. Mladík později policistům tvrdil, že on rozhodně neřídil. Řídit měl prý někdo jiný. Právě z toho důvodu na místo zamířil psovod se služebním psem. Nikoho dalšího v okolí nehody ale nenašel.

Mladík, který v autě cestoval údajně jen jako spolujezdec, nadýchal 3,03 promile alkoholu. Na místo pro něj přijeli záchranáři, kteří ho transportovali do nemocnice.

Osobní vůz musela zpět na silnici vyprostit odtahová služba. Policisté nyní budou muset objasnit, kdo vlastně vůz řídil. Vyšetřují také to, zda mladík utekl od nehody v šoku, nebo zda utíkal záměrně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám