Hlavní obsah

Policejní auto bylo po střetu odhozeno na zastávku, dvě ženy se zranily

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Policejní auto se střetlo se Škodou Octavii ve středu odpoledne v ulici Radlická v Praze. Služební auto bylo po nárazu odmrštěno na zastávku, kde středně těžce zranilo dvě ženy.

BEZ KOMENTÁŘE: Havárie policejního autaVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 14.15 mezi ulicemi K Vodojemu a Braunova.

„Mohu potvrdit, že se srazilo policejní auto se zapnutými majáky s jiným osobním autem. Služební auto pak bylo odhozeno na zastávku, kde se zranily dvě ženy. Nikdo z policistů ani z druhého auta zraněn nebyl,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Se zastávky nezbylo téměř nic

Podle informací z místa jde o označené policejní auto Volkswagen Transporter, kterým jezdí dopravní policisté k řešení nehod. Policisté jeli po kolejích, když jim z boční vedlejší ulice vyjela do cesty Škoda Octavia. Došlo ke střetu a policejní auto bylo odhozeno na zastávku, kde stáli chodci. Muži zákona mířili k nehodě.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

„Naše posádky odvezly do nemocnice dvě ženy se středně těžkým poraněním. Byly při vědomí, ale zdravotníci budou muset udělat několik vyšetření. Třetího pacienta, který nehodu viděl, jsme s psychickými problémy taktéž odvezli do nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Vyšetřování nehody si převzali kriminalisté, kteří budou zjišťovat míru zavinění řidičů.

Reklama

Výběr článků

Načítám