Hlavní obsah

Babo, dej sem peníze, prohlásil lupič. Prodavačka ho přetáhla lahví po hlavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vyzbrojen lahví přepadl asi 18letý lupič trafiku na pražské Libuši. Prodavačka, kterou lahví udeřil, se ale nezalekla a oplatila mu stejnou měrou. Mladík to pak vzdal a utekl.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

V úterý v pět hodin odpoledne navštívil trafiku v ulici K Libuši zatím neznámý pachatel, který se hrnul rovnou za pult se slovy: „Babo, dej sem peníze.“

„Ve stejnou chvíli navíc udeřil trafikantku lahví dvakrát do temene hlavy. Pak už se věnoval výhradně pokladně,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

To ovšem neměl dělat, protože prodavačka se vzchopila a sebrala všechny síly k tomu, aby mu vytrhla lahev z ruky a praštila ho s ní po hlavě. Takový útok mladík nečekal a v šoku utekl.

I přesto, že si lupič nic neodnesl, kriminalisté po něm pátrají a žádají o pomoc veřejnost. Mladík je asi 175 cm vysoký. V době loupeže byl oblečen do černé mikiny s kapucí, kterou měl přes hlavu, a do černých tepláků. Informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám