Hlavní obsah

Superb prchal před policií dvoustovkou z Prahy až na Tachovsko

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté za sebou mají další divokou honičku. V noci na středu pronásledovali řidiče superbu z Prahy až na Tachovsko, kde se jim ho podařilo zadržet. Uprchlík, který odmítal zastavit, ujížděl po dálnici směrem na Plzeň rychlostí přes 200 kilometrů v hodině.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie po honičce odtahuje superbVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Řidič potom sjel na Planou, kde se snažil vyhnout policejnímu zátarasu. Při jeho objíždění narazil přední částí do jednoho z policejních aut. Pak pokračoval směrem na Výškov, kde sjel do pole.

Z auta utekl a snažil se schovat, policisté ho však chytili.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Podle informací Práva ve vozidle našli nekolkované cigarety.

Jak dopoledne uvedla tachovská policejní mluvčí Dagmar Brožová je zadrženým mužem 49letý cizinec. Podle informací Práva jde o Ukrajince.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření z přečinu násilí proti úřední osobě a poškozování cizí věci,“ sdělila Brožová s tím, že podezřelý se po zatčení podrobil lékařskému vyšetření s odběrem krve a moči.

Reklama

Výběr článků

Načítám