Hlavní obsah

Řidič přejel v Praze před přechodem do jiného pruhu a zabil chlapce

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tragickou dopravní nehodu vyšetřují od pondělí pražští policisté. Řidič BMW v Prosecké ulici srazil nezletilého chlapce, který na následky nehody v nemocnici zemřel. Muži zákona hledají svědky kolize.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce před 16. hodinou. Hoch přecházel silnici, když se k přechodu přiřítilo BMW, jehož řidič těsně před přechodem přejel z pravého do levého jízdního pruhu, kde se s dítětem střetl.

„Těžce zraněný chlapec byl okamžitě záchrannou službou převezen do nemocnice, kde později bohužel na následky svého zranění zemřel,“ informovala ve čtvrtek mluvčí policie Iveta Martínková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Dechová zkouška i test na drogy byly negativní.

Policisté žádají svědky nehody, aby se přihlásili na tísňové lince 158, jejich výpověď může být důležitá pro další vyšetřování případu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám