Hlavní obsah

Lupič ukradl cyklistovi kolo za sto tisíc

Praha

Loupežné přepadení se odehrálo 6. srpna na pražském Žižkově v ulici Zelenky Hajského. Neznámý mladík tam přepadl šestačtyřicetiletého muže, který zastavil, aby si z batohu vytáhl mobil. Policistům se pak podařilo částečně zmapovat jeho trasu úniku díky kamerovému systému.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiče zachytily na ulici kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

Když cyklista zastavil, zezadu k němu přiskočil neznámý mladík a ranou do zad ho srazil na zem. Poté nasedl na jeho kolo a ujel směrem na Prokopovo náměstí. Tam policie stopu ztratila.

Foto: Policie ČR

Lupič zachycený kamerou

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Odcizené kolo je značky Specialized Epic, upravené a v hodnotě přibližně sto tisíc korun. Přepadený muž nabízí odměnu 10 tisíc korun za informace, které by vedly k vypátrání kola.

Foto: Policie ČR

Odcizené kolo

Popis hledaného

Útočník je ve věku přibližně 25 až 30 let, vysoký asi 185 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť a krátké světlé vlasy, vyholené po bocích. Má výrazné lícní kosti, vystouplou bradu a protáhlý nos. Oblečený byl do červené sportovní bundy a modrých tříčtvrtečních džínů. Na nohou měl černé sportovní boty s bílou podrážkou, zřejmě značky Nike, a přes rameno měl bíločernou sportovní tašku.

Reklama

Výběr článků

Načítám