Hlavní obsah

Zemřela zpěvačka Iveta Bartošová, skočila pod vlak

Praha
Aktualizováno

Zpěvačka Iveta Bartošová spáchala v úterý dopoledne s největší pravděpodobností sebevraždu, když skočila pod vlak, následkům zranění na místě podlehla. Novinkám smrt zpěvačky potvrdil zdroj z kriminální policie. Mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová uvedla, že jde o 48letou ženu.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo neštěstí, kde zemřela Iveta BartošováVideo: Novinky

 
Článek

„Byla sražena 48letá žena, která utrpěla zranění neslučitelná se životem,” řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová. Bartošové bylo právě 48 let.

Iveta Bartošová zemřela na železniční trati u Uhříněvsi Video: Novinky

Tragická událost se odehrála kolem 11.30 na trati mezi Uhříněvsí a Kolovraty. V Uhříněvsi zpěvačka žila se svým manželem Josefem Rychtářem v ulici U Starého mlýna.

Policie uzavřela okolí domu Ivety BartošovéVideo: Novinky

„Střet byl natolik fatální, že přivolaný lékař už mohl konstatovat pouze smrt. Podle prvotního ohledání vyplynulo, že jde o ženu ve věku 40-50 let. Žena u sebe neměla žádné doklady totožnosti, vzhledem k tomu kriminalisté provádí rozsáhlé vyšetřování. Nyní budeme čekat na potvrzení totožnosti testy DNA,“ řekla na místě novinářům mluvčí policie Andrea Zoulová a doplnila, že jediným svědkem je strojvedoucí, který uvedl, že žena spáchala sebevraždu.

Policejní mluvčí ke smrti Ivety BartošovéVideo: Novinky

Podle reportéra Novinek, který je na místě, srazil zpěvačku vlak v kolejišti na místě, kam mají lidé vstup zakázán. Ve dvouposchoďovém vlaku cestovaly děti z výletu. Policisté celou oblast uzavřeli. Nikdo z vlaku nesměl vystoupit.

Foto: Novinky

Hasiči a policisté na místě tragické události

Iveta Bartošová se narodila 8. dubna 1966. Několikrát zvítězila v anketách popularity Zlatý slavík i Týtý. Zlatého slavíka získala poprvé ve svých dvaceti letech. Spolupracovala s Františkem Janečkem a Ladislavem Štaidlem, s nímž má syna Artura.

Někdejší hit Ivety Bartošové a Petra Sepéšiho Knoflíky lásky

Bartošová zejména v 80. letech nazpívala množství hitů včetně Hej, pane diskžokej, Léto, Málo mě zná, Víš, lásko anebo Když láska schází. V 90. letech bodovala ještě se skladbou Václavák, ale od angažmá v muzikálech Dracula a Mrazík její hvězda zhasínala.

Iveta Bartošová: Tři oříšky pro PopelkuVideo: Supraphon

Bartošová loni uzavřela manželství s Josefem Rychtářem, jehož si vzala po rozvodu s hercem a producentem Jiřím Pomejem. V posledních letech o ní často psal bulvár kvůli jejím problémům s alkoholem i výstřednímu chování mužů v jejím okolí.

Kvůli úmrtí zpěvačky v úterý Česká televize připomene její tvorbu a osobnost. Na svém prvním programu odvysílá ve 21:00 hodin díl životopisného cyklu Po stopách hvězd věnovaný Ivetě Bartošové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám