Hlavní obsah

Dva mrtví v pražské Uhříněvsi byli zastřeleni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Mladík a starší muž, jejichž těla se v pátek ráno našla v pražské Uhříněvsi, byli zastřeleni. Oznámila to mluvčí pražské policie Hana Jeřábková. Upřesnila, že oběťmi jsou podle kriminalistů asi osmnáctiletý mladík a muže ve věku mezi 50 a 60 lety. Původně policie uváděla, že mladšímu bylo 15 až 18 let.

Kriminalista: Muži zemřeli násilnou smrtíVideo: Novinky

 
Článek

"Prvotní výsledky nařízené soudní pitvy potvrdily, že nalezení muži zemřeli násilnou smrtí, a to zastřelením," uvedla Jeřábková. Detektivové z oddělení vražd nyní podle mluvčí ověřují totožnost zavražděných a jsou v kontaktu s jejich možnými rodinami. Neměla zatím informaci, zda byli zavraždění v příbuzenském vztahu.

První indicie přitom hovořily o tom, že se mohlo jednat o dopravní nehodu. „Podle lékařky, která na místě zasahovala jako první, se jedná o neznámou příčinu smrtí s podezřením na mechanismus dopravní nehody,“ uvedla ráno mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo nálezu dvou mrtvých taxikářů v Uhříněvsi. Archivní záběryVideo: Novinky

Nález těl v příkopu u silnice byl ohlášen kolemjdoucím na linku 155 před půl osmou ráno. Záchranná služba poté informovala policisty. [celá zpráva]

Reportér Novinek, který je na místě, uvedl, že policisté prohledávali okolí s detektorem kovu. Těla podle něj ležela 60 až 90 metrů od sebe.

Policie žádá případné svědky, aby ji kontaktovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám