Hlavní obsah

Vzala si pervitin, prášky, kouřila marihuanu a vyrazila autem po Brně

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Na brněnských silnicích neustále přibývá řidičů pod vlivem drog. Dalším zářezem na pažbě úspěšně zadržených hříšníků je i čtyřiadvacetiletá žena, která sedla notně drogami ovlivněná za volant svého renaultu. Ženu si ale vyhlídla policejní hlídka v Brně-Bystrci a řidička se před strážci zákona ani nesnažila zapírat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Uvedla, že před chvílí kouřila marihuanu, v ranních hodinách si dala dvě tablety léku, který se užívá při epilepsii nebo při maniodepresivní poruše, a předchozí den užila dávku pervitinu.

"Žena také policistům ukázala batoh, ve kterém měla chemikálie a věci potřebné k výrobě drogy. Policisté řidičce okamžitě zadrželi řidičský průkaz a převezli ji k lékařskému vyšetření,“ prohlásila policejní mluvčí Andrea Straková.

Žena se nyní bude zpovídat z ohrožení pod vlivem návykové látky. Jestli se věnovala i výrobě nebo distribuci drog, nadále prověřují kriminalisté z Toxi týmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám