Hlavní obsah

Muž, který byl zraněn na koncertě Lamb Of God, opakovaně vnikl na pódium

– Praha
Novinky,

Management americké skupiny Lamb Of God, jejíž zpěvák Randy Blythe byl v Praze zadržen ještě před čtvrtečním vystoupením v Rock Café, poskytl v pátek Novinkám vyjádření. Popisuje v něm okolnosti případu z 24. května 2010, kdy byl na koncertě skupiny zraněn fanoušek, jenž později podlehl zraněním, která utrpěl.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák skupiny Lamb of God Randy Blythe.

Článek

„Incident měl co do činění s fanouškem, který třikrát během koncertu překročil zátaras a obtěžoval Randyho během výkonu. Údajně potřetí ho nebyla ochranka schopna chytit a tak ho Randy strčil zpátky do publika, kde zřejmě upadl na narazil si hlavu,“ uvedl Maria Ferrerová.

Současně vyvrátila fámy, že došlo k nějaké bitce, které se měl Blythe účastnit. To popíral i pořadatel koncertu, který také Novinkám řekl, že šlo o problém s fanouškem, který vnikl na pódium.[celá zpráva]

Více Ferrerová neuvedla s tím, že vyšetřování pokračuje a dokud nebude známo více, nelze poskytnou podrobnější vyjádření. Skupina zatím ani oficiálně neukončila předčasně evropské turné, v jehož rámci měla v pátek vystoupit na festivalu With Full Force v Lipsku a v neděli jej zakončit v Helsinkách.

Policie v pátek požádala, aby byla na Blythea uvalena vazba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám