Hlavní obsah

Cyklistka srazila nezletilou dívku a ujela

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

Od počátku května pátrají pražští policisté po bezohledné cyklistce, která v Praze-Vinohradech srazila nezletilou dívku a ujela. Sražená dívka musela být převezena do nemocnice.

Cyklistka srazila dívku a ujela, o několik ulic dál ji zachytila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

K dopravní nehodě došlo 2. května před 17. hodinou na křižovatce ulic Vinohradská a Hradecká. Žena, která nezletilou dívku srazila, jela na starším kole s řídítky zahnutými nahoru. Po nehodě nezastavila a neposkytla dívce první pomoc.

„Zraněnou dívku následně převezli záchranáři do nemocnice na vyšetření, odkud byla propuštěna do domácího léčení,“ sdělila policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Policisté mají k dispozici záznam z kamerového systému, na kterém je zachycena ujíždějící cyklistka na přechodu pro chodce na křižovatce ulic Jana Želivského a Olšanská.

„Žena je ve věku mezi 18 až 25 lety, štíhlé postavy, která je vysoká mezi 160 až 180 centimetry. Byla oblečená do fialově-hnědých šatů bez ramínek a dlouhé vlasy měla spletené do copu,“ dodala Rösslerová.

Z šetření policie také vyplynulo, že se hledaná žena v místě často vyskytuje. Policie přijme jakékoliv svědectví k nehodě na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám