Hlavní obsah

Sníh trápí sever Čech, u Jablonce boural autobus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravu v Libereckém kraji začíná komplikovat sněžení, které přišlo během dopoledne od západu. Obtížně sjízdná je i hlavní silnice mezi Novým Borem a Českou Kamenicí, která je součástí tahu z Liberce do Děčína, řekla mluvčí krajské policie Vlasta Suchánková. V obci Janov nad Nisou na Jablonecku se navíc srazil autobus MHD s terénním automobilem, v němž se zranili tři lidé.

Foto: Žlábková Ludmila, Právo

Nehoda v Jablonci

Článek

Nehodě v Janově se stala zhruba ve 14.30, autobus s terénním autem se srazily v zatáčce u kostela. "Jsou tam hlášené tři zraněné osoby. Zřejmě jde o posádku toho džípu a poranění jsou spíše lehčího charakteru," řekla mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová.

V Harrachově spadl přes elektrické vedení u fotbalového hřiště strom, který teď musejí odstraňovat záchranáři. Problémy jsou i na úseku hlavní silnice mezi Novým Borem a Práchní, kde uvázl na uježděném sněhu kamión. "Posíláme tam teď sypače," řekla mluvčí.

V nížinách padá sníh s deštěm a od vyšších poloh sněží. Doprava je už tak poměrně hustá, protože se na horách mění turnusy rekreantů, naopak kvůli víkendovým závodům Jizerské padesátky se nic zvláštního zatím neděje.

Reklama

Výběr článků

Načítám