Hlavní obsah

Pirát z D1 se značkou 2222 do cíle nakonec dojel, do vazby nepůjde

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pirát z dálnice D1, kterého policie ve středu zadržela poté, co blokoval vozy v rychlém jízdním pruhu a způsobil dopravní nehody, bude vyšetřován na svobodě. Novinkám informaci potvrdila policie.

Článek

„Na základě rozhodnutí krajského státního zástupce byl muž propuštěn ze zadržení,“ řekl v pátek ráno mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek. Muž tak nebude stíhán vazebně, ale na svobodě.

Policistka Soňa Budská v pátek také doplnila, že muž byl propuštěn ještě ve čtvrtek večer.

Policisté nebezpečného řidiče zadrželi ve středu poté, co ohrožoval agresivní jízdou další motoristy a způsobil jednu dopravní nehodu. Automobily na dálnici D1 předjížděl manažer ze středních Čech pravým jízdním pruhem, pak se zařadil do levého a prudkým brzděním donutil vozy zastavit.

V jednom případě takto zastavil řidičku osobního vozu, ve druhém případě už řidič brzděného vozu nestačil zareagovat a do terénního mercedesu bílé barvy zezadu narazil. K nehodě přijeli policisté, kteří muže zadrželi a obvinili z těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a poškozování cizí věci. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám