Hlavní obsah

Během hodiny havarovala žena z Bruntálska hned třikrát, neví se proč

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál

Hned třikrát havarovala ve středu řidička osobního vozu ve Starém Městě na Bruntálsku. Přestože vykazovala známky otravy, všechny provedené zkoušky na alkohol a další omamné látky byly negativní. Nakonec skončila v nemocnici.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Osmadvacetiletá řidička opelu z neznámých příčin vjela ve středu v 17:40 do protisměru, kde se srazila s protijedoucí Škodou Fábie. U obou řidičů byla provedená dechová zkouška na alkohol. Řidička skončila s podezřením na otřes mozku v nemocnici.

„Neutrpěla zranění, ale zůstala hospitalizována, jelikož u ní byly zjištěny příznaky intoxikace. Policisté však při vyšetřování nehody zjistili, že žena předtím již dvakrát havarovala,“ řekla mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková.

Ukázalo se, že žena byla ten samý den v 16:40 a 17:30 kontrolována policisty, protože dvakrát sjela s vozem mimo silnici do příkopu.

„V obou předchozích případech u ní byla provedena nejen dechová zkouška, ale také test na omamné a psychotropní látky s negativním výsledkem. Způsobená škoda na vozidlech činí 80 tisíc Kč,“ doplnila Tušková s tím, že policisté na případu dále pracují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám