Hlavní obsah

Sebevrah si naložil auto tlakovými lahvemi a rozjel se z kopce

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Orlicí

Ukončit svůj život se v neděli odpoledne rozhodl muž v Prostřední Lipce u Králíků na Orlickoústecku. Automobil naplnil pneumatikami a tlakovými láhvemi. Pak narazil do dalšího vozu a zdi penzionu. Po explozi a následném výbuchu muž ve voze uhořel.

Článek

Incident se stal krátce před třetí hodinou odpoledne. Hasičům lidé nahlásili na tísňovou linku, že vidí Škodu Forman plnou pneumatik a tlakových láhví jedoucí z kopce. Automobil narazil do zaparkovaného peugeotu. Škodovka po nárazu explodovala, hořet začal i druhý vůz.

Škoda pokračovala z kopce v další jízdě, až narazila do zdi penzionu. „Žár byl tak obrovský, že plameny přeskočily i na střechu penziónu. Muž ve škodovce uhořel,“ řekla mluvčí krajských hasičů Vendula Horáková.

Na místě podle ní zasahovalo 42 hasičů z pěti jednotek. „Požár se rychle rozšířil na celý objekt, škodu jsme předběžně vyčíslili na dva milióny korun. Oheň zničil další zaparkované auto,“ uzavřela Horáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám