Hlavní obsah

Opilý cyklista vjel pod kola sanitky s pacientem

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lysá nad Labem
Aktualizováno

Opilý cyklista vjel v noci na středu pod kola sanitky rychlé zdravotnické pomoci, které právě převážela pacienta. Nehoda se stala nedaleko Lysé nad Labem. Podle informací Novinek začal cyklista z ničeho nic odbočovat vlevo právě ve chvíli, kdy se ho sanitka snažila předjet.

Foto: Petr Nový, Novinky

Opilec vjel podle svědků přímo pod kola projíždějící sanitky.

Článek

Nehoda se stala kolem jedné hodiny ráno, když posádka záchranné služby převážela pacienta do nemocnice. Cyklista jel, podle informací Novinek, uprostřed svého jízdního pruhu a řidič se ho snažil objet. V tom okamžiku ale muž na kole začal bez jakéhokoli znamení odbočovat vlevo a vjel přímo pod kola sanitky.

Vůz narazil do zadního kola bicyklu a kolo bylo vymrštěno na přední sklo sanitky a zničilo ho. Muž utrpěl poranění na hlavě a musel být převezen do nemocnice. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

„Sanitka převážela na majáky pacienta do nemocnice v Nymburku, řidič před cyklistou zpomalil, ten přesto vjel vozu přímo pod kola. Pro cyklistu vyjela další posádka z Nymburka, která ho také převezla do nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková. 

Reklama

Výběr článků

Načítám