Hlavní obsah

Policie zveřejnila statistiky, pět mrtvých motorkářů za posledních sedm dní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pět mrtvých motorkářů za posledních sedm dní, taková je smutná bilance, kterou v pátek konstatovali policisté. Od ledna do září přitom na silnicích zemřelo o 30 osob méně než loni.

Článek

V pondělí zemřel v Jedovnici na Blanensku devětadvacetiletý motocyklista, který nezvládl řízení a čelně se střetl s nákladním vozem.

Dvě tragické nehody motorkářů se staly i minulo sobotu. Muž v obci Bukovec na Frýdecko-Místecku doplatil zřejmě na to, že neměl přilbu. Po nárazu do stromu na místě zemřel. [celá zpráva]

Stejně smutný konec měla nehoda v Dívčicích na Českobudějovicku. Motocyklista nezvládl řízení a sjel do příkopu. Podle prvotního šetření byla důvodem nehody nepřiměřená rychlost.

Policisté v Praze zaznamenali v posledním týdnu i případ, při němž pronásledovali motocyklistu, který před nimi ujížděl místy až dvousetkilometrovou rychlostí. Muž zběsilou jízdu ukončil až poté, co pod ním začal motocykl hořet. Policisté následně zjistili, že stroj byl v evidenci odcizených vozidel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám