Hlavní obsah

Žena si užívala sex se zlodějem v domnění, že je to její přítel

Právo, Patrik Biskup
Klatovy

Myslela si, že ji laská přítel, ve skutečnosti to byl ale zloděj. Na letošní dovolenou u rybníka Hnačov na Klatovsku jen tak nezapomenou dvaatřicetiletá Němka a její snoubenec. S lapkou se žena oddávala sexu v domnění, že je to její milý.

Foto: René Chvalina, Právo

Článek

Pak se ještě německý pár nechal okrást. Klatovští kriminalisté nyní drzého zloděje vypátrali. Jedenatřicetiletého recidivistu ze Strakonicka obvinili z trestných činů krádeže a poškozování cizích práv. Hrozí mu za to až dva roky vězení.

Cizinci byli ubytovaní v chatce na břehu rybníka. Zloděj je v noci oknem, kde měli zapálené svíčky, pozoroval, jak spolu souloží. Počkal, až usnou, a nezamčenými dveřmi vešel do chatky.

„Nahou ženu ležící v posteli začal osahávat na prsou a na přirození. To ji sice probudilo, ale měla za to, že intimní místa jí dráždí její přítel, a proto neprotestovala. Šok přišel až později, kdy se vzbudil její druh a zpozoroval siluetu vetřelce,“ popsal případ informovaný zdroj.

Prozrazený zloděj pak ještě využil vzniklého chaosu. Než zmizel, tak z cestovní tašky ukradl peněženku s doklady, platební kartu a mobilní telefon.

Reklama

Výběr článků

Načítám