Hlavní obsah

Mladý motorkář po nárazu do stromu uhořel

Právo, Novinky, Petr Nový, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany
Aktualizováno

Asi třiadvacetiletý motorkář uhořel v noci na pátek po nárazu svého motocyklu do stromu ve Strašicích na Rokycansku. Uvedli to krajští hasiči a záchranáři.

Článek

"Motorka začala po nárazu hořet, mladík uhořel," uvedla mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková. Nehoda se stala ve čtvrtek krátce po jedenácté hodině večer. Tragédii vyšetřují policisté.

„Třiadvacetiletý řidič při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost, nezvládl řízení a vyjel mimo silnici a narazil do stromu,“ upřesnila mluvčí rokycanské policie Jana Tomková.  

Trosky havarovaného motocyklu po nehodě.

FOTO: HZS Plzeňského kraje

„Řidič terénního motocyklu KTM narazil do lípy u silnice přímo v obci Strašice. Ze stroje po nárazu vystříkl benzín, který se okamžitě vzňal. Hořlavá látka se dostala i na horní polovinu těla motorkáře, který ležel vedle havarovaného stroje. Řidiči už nebylo pomoci,“ uvedla mluvčí krajských hasičů Alena Marešová.

FOTO: HZS Plzeňského kraje

K nehodě vyjížděli hasiči několik minut po 23. hodině. Hasiči dohasili strom, který po požáru doutnal a předali místo policistům. Motocykl byl požárem zcela zničen.  

FOTO: Novinky.cz s použitím Mapy.cz

Motorkářům začala sezóna minulý týden. Už několik jich na českých silnicích zahynulo. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

O víkendu zemřeli dva motorkáři

Tragicky skončil v neděli střet motocyklu a dvou osobních aut u Lužic na Hodonínsku. Další motorkář měl nehodu již v sobotu na Uherskohradišťsku, zemřel po...

Výběr článků

Načítám