Hlavní obsah

Rodiny už kupují letní dovolenou. Letí dětské kluby

Tisíce ušetřené v rodinném rozpočtu, děti zdarma, největší výběr termínů, hotelů a zemí. To jsou hlavní důvody, proč stále více rodin vybírá právě v těchto dnech letní dovolenou u moře. Největší zájem je o hotely s dětskými animačními kluby.

Dětský klub Funtazie CK Fischer

Článek

Skvělá zábava dětí a odpočinek rodičů. Právě to umožňují dětské animační kluby, stále populárnější součást letní dovolené u moře. Hotely, v nichž je najdete, mizí z nabídek velkých cestovních kanceláří jako první.

„Potvrzuje se, že rodiče si chtějí letní dovolenou maximálně užít a rádi svěří své děti na část dne zkušeným animátorům,“ říká mluvčí CK Fischer Jan Osúch.

Rodinná dovolená u moře CK Fischer

Ať už zvolíte jakýkoli letní zájezd, výhodou včasného výběru je úspora tisíců korun. Například u zmíněné CK Fischer lze mít v rámci prvního momentu do 15. ledna 1 dítě do 16 let zdarma a až 2 další jen za cenu letenky. Přitom stačí složit zálohu jen 1 490 Kč na osobu. Týden před odletem navíc můžete měnit zdarma termín, destinaci i hotel.

U této cestovky vám taky garantují, že cena v rámci prvního momentu bude nejnižší, a to i proti last minute.

Předprodeje letní dovolené zatím naznačují, že lidé mají znovu chuť navštívit především Egypt a řecké ostrovy. Tradičně oblíbené je i Turecko a Španělsko.

Výběr článků

Načítám