Hlavní obsah

Zaparkoval auto u jezera, ráno ho našel ve zprávách

Novinky, vps

V okolí jezera Erie v posledních dnech pořádně mrzlo. Na vlastní kůži to poznal jeden Američan, který u jezera zaparkoval své auto a nechal ho tam přes noc. Ráno z něj byla ledová socha.

Foto: Lindsay Dedario, Reuters

Auto přes noc přimrzlo k asfaltu a pokryla ho silná vrstva ledu.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Justin Yelen popíjel v neděli s přáteli v restauraci v Hamburgu nedaleko Buffala. Po pár drincích pochopil, že domů už řídit nemůže, a tak nechal své auto zaparkované kousek od restaurace.

Ke své smůle si ale vybral parkovací místo opravdu nešťastně. Na asfalt se totiž vylila voda z jezera, která v mrazivém počasí samozřejmě rychle zamrzla.

Humorné na celé situaci je, že Yelen na celou situaci přišel ráno po probuzení, když si pustil televizi. Jeho promrzlé auto už totiž bylo hvězdou místních i celostátních zpráv, jak uvedl web stanice ABC News.

Foto: Lindsay Dedario, Reuters

Dostat auto z ledového krunýře vypadá jako nesplnitelný úkol

Mladík se brzy k vlastnictví auta přihlásil, a to i přesto, že kvůli špatnému parkování musí snášet posměšky ze všech stran. Mimo jiné i od vlastní matky, která ho neváhala ve zpravodajství označit za pitomce.

U jezera navíc stále mrzne, takže se nepodařilo auto dostat pryč. Vrstva ledu je prý místy tlustá až deset centimetrů. Jedna místní opravna aut Yelenovi nabídla, že auto zdarma odtáhne, napřed se ale musí oteplit.

„Doufám, že léto přijde brzo,“ poznamenal Yelen, který začíná počítat s tím, že jeho mitsubishi z ledového trápení téměř jistě nevyvázne bez poškození.

Yelena teď budou muset vozit jeho rodiče, kteří jsou ale i přes vzniklé trable rádi, že auto nechal zaparkované u restaurace a neřídil opilý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám