Hlavní obsah

Zpěváka Chrise Browna vyšetřují kvůli útoku na fanynku

Las Vegas

Policie vyšetřuje amerického zpěváka Chrise Browna, kvůli obvinění ženy, která si chtěla pořídit jeho fotografii. Fanynka tvrdí, že ji v sobotu v hotelu Palms Casino Resort v Las Vegas uhodil a vzal mobilní telefon, informovala agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Chris Brown

Článek

Žena napadení telefonicky nahlásila policii v sobotu dopoledne. Policie v sobotu večer vydala prohlášení, podle něhož se mezi oběma v hotelu odehrála prudká potyčka, když si oběť přišla Browna vyfotografovat. Vyšetřovatelé chtěli s Brownem hovořit v jeho hotelovém pokoji, ale hvězda opustila hotel dříve, než policisté dorazili. Policie 26letého zpěváka do sobotního večera nezatkla.

Brown měl v pátek jedno z pravidelných vystoupení v nočním klubu hotelu The Cromwell Las Vegas.

Brown, který proslul písněmi Run It nebo Kiss Kiss, měl problémy se zákonem už v minulosti. Za napadení bývalé přítelkyně Rihanny v roce 2009 mu byl vyměřen pětiletý podmínečný trest. Kvůli porušení podmínky pak strávil rok ve vězení. [celá zpráva]

V roce 2013 zase napadl jednoho fanouška a byl odsouzen k pokutě a dvěma dnům vězení. Loni se stal sám obětí útoku, když ozbrojení lupiči vpadli do jeho domu v Kalifornii a zamkli jeho tetu na záchodě.

Před měsícem Brown zrušil plánované turné po Austrálii a Novém Zélandu poté, co mu nebylo uděleno vízum kvůli usvědčení z domácího násilí z roku 2009.  Nesmí vystupovat ani ve Velké Británii. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám