Hlavní obsah

V přímém přenosu zpráv se začala posouvat sklenice po stole

Novinky, jky

Velké překvapení čekalo na televizní diváky honduraského televizního kanálu Teleceiba. Reportér ranního zpravodajského pořadu Primera Edicion Carlos Molina sledoval společně se svými diváky podivný jev. Na stole se mu zničeho nic sama od sebe posunula sklenice, aniž by bylo možné vysvětlit, jak se to stalo.

BEZ KOMENTÁŘE: Během živého vysílání se v televiznám studiu pohnula sama od sebe sklenice na stole

 
Článek

Carlos Molina si povšiml hýbající se sklenice ve chvíli, kdy jeho kolega Pablo Zapata četl zprávu od jednoho čtenáře. Okamžitě jej přerušil ve čtení, aby mu řekl: „Podívej, podívej, viděl si, jak se ta sklenice pohnula?” Ten se ho sice snažil uklidnit a řekl mu, ať se nestrachuje, ale Molina si trval na svém, že stůl je zcela rovný a nemá žádný sklon.

Diváci krátce po vysílání začali spekulovat o tom, že šlo pouze o vtípek, který na dvojici zprávařů sehráli jejich kolegové, ale nikdo nepřinesl obstojné vysvětlení toho, co se stalo. Skutečností je, že oleje do ohně ještě přilil i sám Molina, který prohlásil, že těstě před tím, než se sklenice pohnula, zamrazilo ho. Po vysílání pak produkce oznámila, že nikdo z jejích členů za tajemným momentem nestál.

„Ta podivnost se neodehrála jen na samotné skleničce, ale i na mně. Cítil jsem něco divného v těle, jako by mnou něco mrazivého projelo. Docela mě to vyděsilo. Krátce poté jsem zkusil se skleničkou pohnout, ale stála pevně na stole – jako přilepená,” dodal Molina.

Reklama

Výběr článků

Načítám