Hlavní obsah

Pikolík si spletl plyn s brzdou. Odepsal ferrari hotelového hosta

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolosální chyby se v Římě dopustil jeden italský hotelový pikolík, který byl pověřen doručením supersportovního Ferrari 599 GTO. Spletl si totiž plyn s brzdou a s vozem narazil do výlohy obchodu. Jak je vidět na záběrech z místa nehody, škoda na autě byla značná.

BEZ KOMENTÁŘE: Hotelový pikolík zničil majiteli jeho luxusní Ferrari

 
Článek

Majitel vozu, jehož identita nebyla zjištěna, ale ví se, že je z Nizozemska, byl v Itálii na srazu majitelů a nadšenců do ferrari ve městě Anzio nedaleko Říma. V italské metropoli se ubytoval v hotelu a do garáže nedaleko něj si nechával doručit svůj rudý vůz, který automobilka se vzpínajícím se koněm ve znaku vyrobila jen v 599 exemplářích.

Auto řídil 38letý Roberto Cinti. Prý ho zmátla sekvenční převodovka, jíž bylo ferrari vybaveno.

„Zazmatkoval jsem. Místo brzdy jsem sešlápl plyn,“ uvedl Ital pro server listu Corriere della Sera. Při nehodě se lehce zranil a byl v šoku. Sanitka ho převezla do nemocnice k ošetření.

Vůz měl poškozenou především přední část, kde je uložen šestilitrový dvanáctiválec o výkonu 670 koní. Incidentem se podle italských médií již zabývá pojišťovací společnost.

BEZ KOMENTÁŘE: Parkování lamborghini před hotelem se vůbec nepovedlo

Podobně neslavně dopadl jeden pikolík z Nového Dillí, který parkoval pro změnu Lamborghini Gallardo. Manévr vůbec nezvládl a naboural. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám