Hlavní obsah

Českou Miss 2015 se stala 22letá kráska z Českých Budějovic

Novinky, mif
Praha
Aktualizováno

Slavnostním galavečerem vyvrcholila v sobotu večer soutěž Česká Miss 2015. Titul nejkrásnější dívky Česka vybojovala Nikol Švantnerová. 22letá rodačka ze Šumperka, která nyní žije v Českých Budějovicích, zároveň byla zvolena také Českou Miss Bikiny 2015.

Nejkrásnější dívkou Česka je Nikol ŠvantnerováVideo: Novinky

 
Článek

Nová královna krásy, která se v sobotu večer na slavnostním galavečeru představila s číslem pět, se v současnosti věnuje studiu VŠEM, ve volném čase se pak věnuje fotbalu, tanci a miluje slovenskou hudbu. Švantnerová zároveň na sebe prozradila, že by nejraději žila ve 14. století a chtěla by být princeznou.

„Vůbec tomu nemohu uvěřit, jsem strašně překvapená, ještě mi to úplně nedochází. Jsem strašně šťastná, splnila jsem si svůj sen, je to nepopsatelné,“ popsala Novinkám bezprostředně po vyhlášení výsledků Švantnerová.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Finalistka soutěže krásy Česká Miss 2015 s číslem 5 Nikol Švantnerová při promenádě v plavkách

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Českou Miss 2015 se stala Nikol Švantnerová z Českých Budějovic(uprostřed). Vlevo je Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová, vpravo Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová.

Na otázku, zda by se vydala bojovat o korunku znova, odpověděla nová královna krásy zcela jasně. „Určitě, stálo to za to,“ prohlásila s tím, že z půlročních příprav si nejvíce užila právě finálový večer. Zároveň přiznala, že ona ani další finalistky neměly vůbec žádnou trému.

Českou Miss World 2015 se stala 18letá dívka číslo dvě Andrea Kalousová, rodačka z Jaroměře, která nyní žije v Jablonném nad Orlicí. Titul Česká Miss Earth 2015 pak získala dívka s číslem devět Karolína Mališová z Otic u Opavy.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Finalistka soutěže krásy Česká Miss 2015 s číslem 2 Andrea Kalousová při promenádě v plavkách

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Finalistka soutěže krásy Česká Miss 2015 s číslem 9 Karolína Mališová při promenádě v plavkách

18letá Mališová se navíc během večera radovala hned několikrát. Stala se totiž zároveň Českou Miss Tvář 2015 a Českou Miss Úsměv 2015. V obou zmiňovaných kategoriích rozhodovali fanoušci. Mališová zároveň vyhrála ve volbě posluchačů Frekvence 1 a několikrát během večera byla označována za jednu z žhavých kandidátek na absolutní vítězství.

Velká pozornost byla během slavnostního večera již tradičně věnována promenádě v plavkách. V těch se dívky ukázaly hned v úvodu večera.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Velká část večera byla věnována promenádě v plavkách. Na snímku je dívka s číslem jedna Kateřina Balušková.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Číslo tři Leona Hlavová

Patrně nejzajímavější kontrast byl vidět u dívky s číslem tři Leony Hlavové. Ta nejprve v medailonku ukázala svou drsnější stránku, kdy se na čtyřkolce proháněla v terénu. Vzápětí se ale objevila na přehlídkovém molu v nepřehlédnutelných fialových bikinách. „Jsem prostě holka do nepohody,“ prohlásila.

Nejdramatičtější byla promenáda v plavkách nejspíše pro dívku s číslem deset Martinu Karkošovou. Ta totiž na přehlídkovém mole ve vysokých podpatcích zavrávorala a v jednu chvíli to vypadalo, že se přiblíží k zemi více, než by chtěla. To se ale naštěstí nestalo.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Finalistka soutěže krásy Česká Miss 2015 s číslem 10 Martina Karkošová při promenádě v plavkách

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Finalistka soutěže krásy Česká Miss 2015 s číslem 7 Marie Kumberová při promenádě v plavkách.

Pikantnosti na sebe krásky prozradily během zpovědi s moderátorem. „Já se v poslední době věnuju asi nejvíce prostituci,“ prohlásila dívka s číslem sedm Marie Kumberová, čímž si vysloužila velký potlesk především pánské části publika. Záhy ale uvedla celou situaci na pravou míru. „Jde o součást mé bakalářské práce,“ prozradila.

Dívka s číslem tři Leona Hlavová zase prozradila, že její partner „vypadá dobře i tam dole“. Reagovala na fotku svého svalnatého partnera, kterou ukázal moderátor Libor Bouček.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Deset finalistek soutěže krásy Česká Miss 2015

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Moderátoři soutěže krásy Česká Miss 2015 Libor Bouček (vlevo) a Leoš Mareš

Moderování večera se ujali Libor Bouček a Leoš Mareš. Ti se hned v úvodu na pódiu ukázali v kostýmu velkého červeného jablka, ve kterém si společně střihli duet s vlastním textem. „Začíná soutěž krásy, těla, plavky a vlasy...“ notovali si.

Slavnostní galavečer doprovodila řada uměleckých vystoupení. Kromě několika tanečních skupin, které mimochodem doprovázely i promenádu v plavkách, se na pódiu předvedli například také Ben Cristovao, Pepa Vojtek, Lucie Bílá či Arakain.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Zpěvák Ben Cristovao na sobotním galavečeru.

Anketa

Líbí se vám vítězka soutěže Česká Miss?
ano, je krásná
16 %
ano, ale měl jsem jinou favoritku
9,7 %
ne
74,3 %
Celkem hlasovalo 10356 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám