Hlavní obsah

Řidička předvedla tragikomický výjezd z poloprázdného parkoviště

Novinky, vps

Více než čtyři minuty trvalo jedné řidičce z kanadského města Calgary vyjet z parkovacího místa. Přitom se jednalo o jednoduchý úkon. Žena si vysloužila titul „Nejhorší řidič v Calgary“ a navíc se dostala do hledáčku policie, protože při svém nešikovném manévrování nabourala jiné auto.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička měla co dělat, aby vyjela z poloprázdného parkoviště

 
Článek

Záznam z bezpečnostní kamery na parkovišti může být pro majitele řidičských průkazů až bolestivý. Řidičce totiž stačilo vycouvat doprava a jednoduše vyjet. Úkon, který zvládne snad každý po pár lekcích v autoškole.

Žena, jejíž identita nebyla zveřejněna, se ale nejspíš bála auta stojícího podélně na opačné straně a při couvání si tak dávala pozor. I tak ale vůz nabourala. Poté začala ta pravá komedie, kdy místo vyjetí dopředu postupně vykroužila téměř celý kruh, aby se dostala zpět do správného směru. Až absurdně pak vypadá především její couvání a popojíždění o zhruba půl metru, které předváděla mezi bílým SUV a nabouraným autem.

Vyjet se jí podařilo po čtyřech minutách. Paradoxní na tom je, že při couvání jí pomáhal muž, kterému o chvíli předtím nabourala auto, jak uvedl server Calgary Sun.

Incident byl minulý čtvrtek nahlášen policii, která se jím začala zabývat. Konstábl Jeremy Shaw dokonce na svém twitterovém účtu ženu označil za „nejhoršího řidiče v Calgary“. Policie podle zpravodajského serveru Global News vyslechla řidičku i majitele nabouraného auta, další podrobnosti o vyšetřování však nesdělila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidičovo trápení trvalo dlouhé minutyVideo: Reuters

Ještě tragičtější výkon předvedl nedávno jeden řidič z Číny, kterému trvalo vyjet z parkovacího místa deset minut, přičemž více než desetkrát naboural do vedle stojícího auta. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Parkování nešikovné brunety z Belfastu

Zřejmě nedostižným šampiónem v nepovedeném parkování je ale jedna žena, kterou při parkování v Belfastu natáčeli 15 minut mladíci z nedalekého domu. Celkem jí parkování trvalo půl hodiny. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám