Hlavní obsah

Řidička tahala za autem muže na invalidním vozíku

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sunderland

Dvacetiletá Maria Adamsová byla nakupovat se svým kamarádem v britském Sunderlandu. Přitom je nenapadlo nic lepšího, než že on si sedne na invalidní vozík, který byl určen pro handicapované zákazníky, a ona ho v něm bude tahat za autem po parkovišti. Teď si dívka dva roky nezařídí, uvedl server listu The Guardian.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvacetiletá řidička vozila po parkovišti kamaráda na invalidním vozíku

 
Článek

Bezpečnostní kamera v garážích supermarketu zaznamenala, jak pracovnice call centra Adamsová vozí v noci po parkovišti na invalidním vozíku svého přítele. Ten se přitom držel ručníku, který vykukoval z kufru jejího automobilu.

Dvojice takto jezdila mezi dalšími auty skoro čtyři minuty. Řidička se vždy rozjela, čímž uvedla svého zdravého kamaráda na vozíku do pohybu. Po dosažení určité rychlosti se muž, jehož identita není známa, pustil. Dívka se pro něj ale několikrát vrátila a pokus opakovali.

K incidentu došlo letos v lednu, koncem října stanula řidička před soudem. Soudkyně Penny Morelandová označila její čin za „stupidní“ a kromě dvouletého zákazu řízení jí uložila zaplatit 1400 liber (zhruba 50 tisíc korun). Adamsová dostala rovněž na čtyři měsíce zákaz nočního vycházení a rok veřejně prospěšných prací. Dívka svou vinu uznala.

Reklama

Výběr článků

Načítám