Hlavní obsah

Australan adoptoval kočku z útulku, odvděčila se mu záchranou života

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Devětačtyřicetiletý Craig Jeeves z australského Melbourne před pár lety adoptoval opuštěnou kočku z útulku. A dobře udělal. Zvíře mu to totiž nyní vrátilo, a i s úroky, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kočka zachránila svého majitele z hořícího domuVideo: Reuters

 
Článek

Mourovatá Sally je po svém činu oslavována jako hrdinka. Kočka totiž, na rozdíl od svého pána, zaregistrovala, že jí hoří střecha nad hlavou a svého majitele šla okamžitě vzbudit. „Vyskočila mi na hlavu, jakoby na mě vřeštěla a probudila mě. Jinak bych se nevzbudil,“ popsal Jeeves.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Sallyino počínání ocenili i přítomní hasiči. Jen díky ní se její majitel stihl včas a téměř bez úhony z hořícího domu dostat ven. Při požáru se nadýchal kouře, stačilo mu však ošetření pouze na místě. Než bude vyhořelý dům znovu obyvatelný, našli muž i kočka útočiště u sousedů.

Může se Vám hodit na Firmy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám