Hlavní obsah

Řidič se předváděl na ulici s lamborghini, dostal co proto

Novinky, vps

Řidič, který si dělá závodní dráhu z ulic v obytné čtvrti, naštve asi i ty největší flegmatiky. Kam až lze v tomto případě zajít, předvedl jeden Američan, jehož dráždilo lamborghini jezdící sem a tam po ulici u jeho bytu v Los Angeles. Rozzlobil se natolik, že po supersportovním voze mrštil kamenem.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič lamborghini dostal co proto

 
Článek

Incident popsali pro list The Daily Telegraph mladíci, kteří počínání řidiče sledovali už od začátku. Podle nich projel několikrát po ulici, když vtom vyšel ze svého bytu neznámý muž.

„Štvalo ho, že ten chlápek měl neustále plyn na podlaze, a ten hluk z toho, nechával za sebou i stopy po smycích,“ uvedl autor videa Stephen Zinn.

Naštvaný obyvatel čtvrti Playa Vista vzal do ruky kámen a provokativně řidiči říkal: „Pokračuj v závodění, pokračuj,“ Lamborhini se rychle rozjelo a muž po něm mrštil kamenem. Na videu je jasně slyšet, jak zasáhl karoserii vozu.

Řidič Lamborghini Aventador v tu chvíli zastavil, ale téměř ihned se opět prudce rozjel a z místa činu ujel. Američan poté podle mladíků ještě zavolal policii.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám