Hlavní obsah

Američan chtěl vypít čtyřlitrovou láhev s tabaskem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Američan Kevin Strahle, který si říká L.A. Beast (Zvíře z Los Angeles), je známý po celém světě díky svému apetitu. Proslavil se pojídáním těch nejkurióznějších věcí, v minulosti spořádal třeba kaktusy nebo vajíčka i se skořápkou. Naposledy se rozhodl, že vypije láhev o objemu 3,8 litru s ostrým tabaskem. Tentokrát ale své síly přecenil.

BEZ KOMENTÁŘE: Američan přecenil své síly, téměř čtyřlitrovou láhev tabasca nepokořil

 
Článek

Žijete jenom jednou, tak zní motto Američana Kevina Strahleho. Pravdou však je, že pokud byste se snažili žít jako on, tak by váš život s největší pravděpodobností příliš dlouho netrval. Jeho žaludek totiž vydrží o něco více než ten obyčejného smrtelníka.

Ačkoli obří nádobu s tabaskem L.A. Beast nepokořil, dokázal vypít za několik minut zhruba tři litry, což je sám o sobě neskutečný výkon.

Žaludek to neustál

I tak však na závěr klipu došlo i na zvracení a tajná pomoc, kterou se ke konci úkolu rozhodl zvolit, také příliš nepomohla. Když vás pálí všechny vnitřnosti, tak mléčná sprcha příliš věcí neřeší.

BEZ KOMENTÁŘE: Američan dobrovolně snědl dva kaktusy

Ačkoliv sám přiznal, že pití tak obrovského objemu tabaska byl asi nejextrémnější výkon, o který se kdy pokusil, mnoho lidí stále vzpomíná na jeho lednový podnik, kdy úspěšně spořádal dva kaktusy.

Reklama

Výběr článků

Načítám