Hlavní obsah

Rodina se vzbudila a našla v kuchyni pumu

Novinky, vps

Šokující probuzení si ve středu „užila“ jedna rodina z chilského Santiaga. Do jejich domu se totiž zatoulala puma a uvelebila se v kuchyni. Šelma ale nikomu neublížila, zřejmě je zvyklá na lidi, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena šla připravit snídani a našla v kuchyni pumuVideo: Reuters

 
Článek

„Dělala jsem snídani a najednou... Myslela jsem si, že je to pes, protože jsem napřed viděla nohy, ale byla to puma. Taková, jaké vidíte v zoo,“ svěřovala se místním médiím Amalin Haddadová, která zvíře spatřila jako první z rodiny.

I přes šok jednala rychle. Zavřela zvíře v kuchyni a zavolala policii. Svým křikem vzbudila svého syna Nicolase.

„Spal jsem a najednou jsem slyšel výkřiky ‚Je tu puma‘. Sešel jsem dolů a opravdu, v kuchyni jsme měli zavřenou pumu,“ řekl Nicolas.

Na místo dorazila policie a odchytová služba. Šelmu, která mezitím našla zalíbení v ničení nábytku a dalšího vybavení kuchyně, uspali pomocí šipek a odvezli ji do nedaleké zoologické zahrady, kde se jí dostalo ošetření.

Vzhledem k tomu, že puma nebyla agresivní, policisté předpokládají, že ji někdo choval jako mazlíčka. Svému majiteli buď utekla, nebo se jí někdo chtěl zbavit. Co s ní bude po jejím zotavení z neobvyklého výletu, zatím není jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám