Hlavní obsah

Další manželé, kteří vyhráli miliardy v loterii, se rozvádějí

Novinky, vps

Ve Velké Británii se v krátké době rozvádí už druhý manželský pár, který společně vyhrál závratnou částku v loterii. Po Bayfordových, kteří svůj rozchod oznámili minulý týden, teď vyšlo najevo, že k rozvodu se schyluje i u manželů Dawesových, napsal list The Sun. Ti před dvěma lety vyhráli 101 miliónů liber (asi 3,3 miliardy korun).

Foto: Profimedia.cz

Dave a Angela Dawesovi při převzetí výhry před dvěma lety

Článek

Výhra Davea a Angely Dawesových byla tehdy čtvrtou nejvyšší v historii Británie. Z malého bytu se přestěhovali do luxusního sídla a budoucnost si malovali růžově. Zřejmě spory o využití peněz jim ale zničily vztah.

Server listu Daily Mail sice uvádí, že někteří lidé blízcí oběma manželům sice o ničem nevědí, ale podle příbuzných žije pár odděleně a rozvod je nevyhnutelná věc.

„Dave mi řekl, že žijí odděleně a budou se rozvádět. Prý zmrazil všechny peníze, aby se k nim (Angela) nemohla dostat,“ uvedla pro Daily Mail Dawesova švagrová Rose Ryanová.

„Rozhodně se rozešli. Je to kvůli penězům. Hádali se o to, jak s nimi naložit,“ citoval list dalšího blízkého příbuzného.

Během pár dní se jedná už o druhý případ, kdy se rozvádějí výherci loterie. Minulý týden totiž oficiálně oznámili rozvod Adrian a Gillian Bayfordovi, kteří vyhráli před rokem a čtvrt 148 miliónů liber (4,7 miliardy korun). [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám