Hlavní obsah

Nepozorný motorkář se v rychlosti 140 km/h srazil s medvědem, nehodu natočil

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská policie tento týden zveřejnila jako výstrahu video, které zachycuje srážku motorkáře s medvědem hnědým. Toho vyplašil projíždějící vlak a vběhl proto na silnici. Jezdec měl dost času vyhnout se mu, ale místo cesty sledoval tachometr, jenž ukazoval rychlost kolem 140 kilometrů za hodinu, napsal server Sky News.

BEZ KOMENTÁŘE: Srážka motorkáře s medvědem

 
Článek

Policisté přijeli na místo nehody s domněnkou, že se jedná o nehodu jednotlivce. Poté, co byl jezdec ošetřen a převezen do nemocnice, ale vyšetřovatelé rychle objevili kameru, kterou měl připevněnou na helmě.

Ze záběrů vyplývalo, že motorkář zrychlil za méně než 20 sekund na rychlost 140 kilometrů za hodinu. Podle vyjádření policie se soustředil na sledování tachometru a nevšiml si tak medvěda, jehož vyrušil vlak.

Při nevyhnutelné srážce utrpěl muž na motorce těžká zranění, která ale neohrožovala jeho život. Medvěd utekl do lesa bez újmy na zdraví.

K nehodě došlo už 30. června tohoto roku poblíž města Hope v provincii Britská Kolumbie, ale policie se rozhodla zveřejnit je až teď jako upozornění pro ostatní jezdce a řidiče.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám