Hlavní obsah

Tohle jsou nejslavnější vousaté ženy, které se neholí

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

svět

Pro většinu žen i mužů je představa ženské tváře porostlé vousy odpudivá. Dámy z následujícího seznamu si však z handicapu udělaly přednost.

BEZ KOMENTÁŘE: Tyto ženy si tvář neholí

 
Článek

Na přelomu 19. a 20. století se svým mužným porostem pyšnila Francouzka Clementine Delaitová, vystupovala v kabaretní show a žila ve šťastném manželském svazku. Američanka Jane Barnellová alias Lady Olga se narodila v roce 1871 a také se živila vystupováním  v cirkusech. Současné ženy s neadekvátním porostem tváře se jimi nechaly inspirovat.

Vivian Wheelerová je zapsána v Guinessově knize rekordů jako žena s nejdelšími vousy na světě, v roce 2000 měly délku 27,9 centimetrů.

Další neholící se dáma, sedmatřicetiletá Siobhain Fletcherová z Velké Británie podpořila v roce 2012 v televizi dokonce charitativní akci Movember, v rámci které si muži nechávají narůst kníry.

Padesátileté Miriam z Německa vousy začaly růst v roce 2008 s takovou intenzitou, že každodenní holení bylo nevyhnutelné. V dubnu letošního roku v televizním rozhovoru prozradila, že už je se svou situací smířená. Cestuje po světě, kde svůj handicap prezentuje.

Nejproslulejší ženou s plnovousem je 51letá Jennifer Millerová z Brooklynu, extravagantní profesorka, která přednáší na universitách a cestuje po světě se svojí zábavnou show.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám