Hlavní obsah

Manželům spadla do postele kráva, muž zemřel

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Caratinga

Brazilec Joao Maria de Souza zemřel na následky zranění způsobených krávou, která v noci propadla střechou jeho domu ve městě Caratinga přímo do jeho postele. Vedle ležící manželka vyvázla bez zranění. Zvíře uprchlo minulou středu z blízké farmy a vylezlo na střechu, která přiléhá ke svahu, napsal s odkazem na brazilská média list The Daily Telegraph.

BEZ KOMENTÁŘE: Střecha, kterou se propadla kráva

 
Článek

Eternitová střecha neměla šanci vydržet nápor několik set kilogramů vážícího zvířete a propadla se pod ním. Kráva tak do Brazilcovy části postele spadla z výšky necelých dvou a půl metru.

Pětačtyřicetiletý de Souza byl převezen do nemocnice se zlomeninou nohy. Neměl žádná další viditelná zranění, byl při vědomí a komunikoval. O několik hodin později ale zemřel v nemocnici následkem vnitřního krvácení. Podle své rodiny se nedočkal ošetření od lékařů.

„Být rozmačkaný krávou ve své posteli, to je to poslední, co byste čekali, že vás zabije. Ale z mého pohledu to nebyla kráva, co zabilo našeho Joaa. Byl to nepřijatelný čas, který strávil čekáním na vyšetření,“ řekl Brazilcův švagr Carlos Correa listu Hoje em Dia.

„Nepřivedla jsem svého syna na svět kvůli tomu, aby ho zabila padající kráva. Ve dvou letech málem zemřel na meningitidu, ale já jsem tvrdě pracovala, abych mu mohla koupit léky. A teď leží v posteli a rozmačká ho kráva. Na světě není žádná spravedlnost,“ řekla televizní stanici SuperCanal TV de Souzova truchlící matka Maria de Souzová.

Policie již zahájila vyšetřování tohoto bizarního úmrtí. V nejbližší době chce vyslechnout rodinné příslušníky a především se snaží identifikovat majitele krávy. Té se při nehodě nic nestalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám