Hlavní obsah

Restaurace schovávala maso určené pro hosty venku u popelnic

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Port Orange

Američan Brandon Huber se rozhodl udat vlastního zaměstnavatele. Natočil na video, jak floridská pobočka restaurace Golden Corral schovává před inspekcí maso pro hosty v uličce za restaurací hned vedle popelnic. Maso bylo podle Hubera později servírováno zákazníkům. Majitel podniku ale tvrdí, že ho personál zlikvidoval, napsal server Huffington Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Maso leželo v uličce vedle popelnic

 
Článek

Syrové maso na hamburgery, žebírka, dušené maso, kuřata, slanina a velký pekáč se šťávou z masa. To vše se skrývalo v uličce restaurace Golden Corral ve floridském městě Port Orange.

Podle Brandona Hubera restaurace maso schovala u popelnic před potravinářskou inspekcí a později ho měla servírovat zákazníkům. Majitel restaurace ale v prohlášení uvedl, že to není pravda.

„Nedávno zveřejněné video ukazuje případ nesprávného zacházení s masem na naší pobočce v Port Orange. Nic z toho nebylo servírováno zákazníkům. Všechno bylo zlikvidováno během hodiny na příkaz vedení. Brandon Huber, který video natočil, se na likvidaci masa podílel,“ řekl v pondělí majitel restaurace Eric Holm a dodal, že manažer restaurace byl kvůli tomuto prohřešku propuštěn.

Huberova motivace je nejasná. Možná mu jen došla trpělivost s nekalým chováním jeho zaměstnavatele. Ten ovšem v prohlášení uvedl, že restaurace obdržela od Huberova otce nabídku na odkoupení videa za pět tisíc dolarů (asi 100 tisíc korun), ale neakceptovala ji.

Ať už je pravda na té či oné straně, rozhodně se nejedná o první škraloup řetězce Golden Corral. Například v prosinci se v jedné z jeho poboček ve státě Wyoming otrávily desítky lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám