Hlavní obsah

Bruneta předvedla parkování jako ze zlého snu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Belfast

S podélným parkováním má občas problém i zkušený řidič, ale to, co předvedla jedna žena v severoirském Belfastu, nemá obdoby. Zaparkovat malý hatchback jí na poklidné ulici trvalo těžko uvěřitelných 30 minut, uvedl server BBC.

BEZ KOMENTÁŘE: Parkování nešikovné brunety z Belfastu

 
Článek

Ženino počínání natočila ze svého bytu skupina studentů. „Jeden z nás byl vykloněný z okna a užíval si čerstvého vzduchu, když  vtom si toho všiml. Pak už jsme byli u okna všichni a dívali jsme se na to,“ řekl Ciaran Doherty, jeden ze studentů.

Pobavení mladíci sledovali zoufalý pokus o zaparkování asi 15 minut. Pak Doherty vyšel ven a nabídl ženě, že vůz zaparkuje za ni. Ta ovšem odmítla. Jeden ze studentů pak začal vše natáčet na video.

Žena, jejíž identita nebyla zveřejněna, se na videu napřed snažila několikrát zacouvat do mezery mezi dvěma vozy. Místa měla dost, vešlo by se do něj i větší auto, ale řidička do něj nebyla schopná správně najet.

Pomohl kolemjdoucí

Po několika minutách se jí to povedlo, v tu chvíli ale začala ještě větší komedie. Do parkovacího místa totiž zajela špatně a popojížděním tam a zpět nebyla schopná vůz správně vyrovnat. Nakonec na radu kolemjdoucího, který ji navigoval, vyjela zpět ven a nacouvala do mezery znova.

Po menším manévrování se jí to konečně podařilo. Studenti, kteří ji natáčeli více než 13 minut, propukli v oslavné výkřiky. Celkem zabralo ženě parkování téměř 30 minut. „Pak jsme se ji snažili najít, ale nepodařilo se nám to. Chtěli bychom se s ní setkat a promluvit si s ní, zjistit její stranu příběhu,“ řekl Ciaran Doherty.

Reklama

Související témata:

Související články

Zmatený řidič zaparkoval na schodech do metra

Najít parkovací místo ve velkém městě, to je někdy skutečný oříšek. Jeden francouzský řidič to v Paříži vyřešil vskutku originálním způsobem. Toto úterý...

Výběr článků

Načítám