Hlavní obsah

Vlčák v obleku svačící u stolu dohnal diváka k hysterickému smíchu

Novinky, vps

Videa, ve kterých pomáhají psům s jídlem chytře skryté lidské ruce, nejsou žádnou novinkou. Krátký klip s německým ovčákem jménem Odin je ale i přesto velkým hitem, jenž si za dva týdny připsal na konto téměř půl miliónu zhlédnutí. Příčinou tak velké popularity je především hysterický smích přihlížejícího diváka, který vykouzlí úsměv na tváři i těm největším mrzoutům.

BEZ KOMENTÁŘE: U stolu svačící vlčák v obleku dohnal diváka k hysterickému smíchu

 
Článek

Klip zachycuje vlčáka u stolu s talířem, burákovým máslem a sklenicí s vodou. Jeho majitel je schovaný za ním a krmí ho rukama provlečenýma rukávy saka. Odin se při jídle chová celkem spořádaně, ale sladit koordinaci rukou a hlavy není v tomto případě jednoduché. Umazání čenichu se proto nešlo vyhnout.

O původní verzi tohoto vtípku se postarali dánští manželé Charlotte a Kristian Septimius Kroghovi. Ti před dvěma lety posadili k jednomu stolu labradora s dánskou dogou a sehráli scénku s večeří v restauraci.

BEZ KOMENTÁŘE: Dva psi jedí v restauraci

Originálněji k tomuto námětu přistoupila americká studentka Charli Kilpatricková. V rámci školního projektu natočila krátký film s názvem „Těžký psí den“, do něhož obsadila svého labradora Dudleyho. Tomu lidské ruce pomáhaly při ranním vstávání, oblékání, čištění zubů, snídani i řízení auta. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Krátký film o ranním vstávání labradora se stal celosvětovým hitem

Video se rychle stalo velmi populárním, cíl jednoho tisíce zhlédnutí překonala hned první den, a to desetinásobně. Navíc se její práce dostala do mnoha amerických i zahraničních televizních pořadů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám