Hlavní obsah

Desetiletý vrhač nožů trénuje na své matce

Novinky, zkr
Bisbrooke

Zřejmě nejmladším vrhačem nožů ve Velké Británii je desetiletý školák Edward Pinder z Bisbrooke. I přes svůj nízký věk má dokonalou mušku, z čehož má asi největší radost jeho matka Erika. Právě na ní si totiž její syn vrhání nožů trénuje, informoval server metro.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Desetiletý školák vrhá nože po své matce

 
Článek

Zatímco většina Edwardových spolužáků po škole hraje počítačové hry nebo si jde ven zakopat s míčem, on tráví čas se svojí matkou. A to tím způsobem, že po ní hází nože. O víkendu dokonce dvakrát denně.

„Nejsem vůbec nervózní, ale myslím, že máma trochu jo,“ poznamenal na adresu své sedmatřicetileté matky její syn. Spolu vystupují v rodinném cirkuse, se kterým kočují po Velké Británii.

Poprvé to bylo nejděsivější

Se svým koníčkem Edward začal v předškolním věku. „Bylo to opravdu velmi děsivé, když jsem poprvé čekala, až po mně hodí nůž. Viděla jsem ho předtím trénovat a věděla jsem, že dokáže přesně mířit, ale stejně mi srdce poskakovalo. Byla jsem vyděšená,“ popsala Pinderová.

Edward používá velmi ostré profesionální nože, které jsou schopny se zaseknout do dřevěné desky. Jejich ostrost je srovnatelná s kuchyňskými noži, ty však zatím vrhat nesmí. Co nejdříve by chtěl začít s vrhacími hvězdicemi a sekerami. Záleží však na jeho figurantce, kdy mu to dovolí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám