Hlavní obsah

Na zápasníka se zřítil 40kilový reflektor, přesto odešel po svých

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madison

Americký zápasník Michael McComish má podle všeho hodně tuhý kořínek. Při pátečním zápase na něj spadl z šestimetrové výšky více než 40 kilový reflektor, osmnáctiletý mladík ale i přes děsivý náraz vstal a odešel po svých. Z děsivě vypadající nehody si odnesl pouze 20 stehů, informoval televizní kanál KSFY.

BEZ KOMENTÁŘE: Na zápasníka se ze stropu zřítil 40 kilogramový reflektor, přesto odešel po svých

 
Článek

McComish se zrovna chystal v zápase váhové kategorie do 72 kilogramů zaujmout pozici, kterou mu nařídil rozhodčí, když v tom se reflektor nečekaně zřítil. Jeho protivník společně s rozhodčím v prvním momentu vylekaně uskočili, ale pak mu od nechtěné zátěže pomohli.

„V první chvíli, když jsem viděl pohyb, mě napadlo, že ten kluk je docela agresívní, ale pak mi došlo, že to je světlo. Každý se mě od té doby ptá, jestli se při příštích zápasech budu dívat nahoru,“ uvedl McComish v rozhovoru pro Today.com.

Nešťastná páteční nehoda byla opravdu děsivým okamžikem pro všechny zúčastněné. S vděčností můžeme oznámit, že Michael McComish se úspěšně zotavuje a je zpět ve škole. 
prohlášení střední školy v Madisonu

Poté, co z něj reflektor sundali, vyskočil mladík na nohy a rychle odběhl pryč. Rány na čele a na temeni doktoři vyřešili dvaceti stehy. McComish se cítí v pořádku a chce se v sobotu zúčastnit dalšího turnaje.

Nehoda se odehrála na půdě střední školy v Madisonu v Jižní Dakotě, za kterou McComish zápasí. Páteční utkání bylo součástí každoročního turnaje a mladík v něm zápasil proti Thomasi Swansonovi ze střední školy v Chamberlainu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám