Hlavní obsah

Matka uvázala dceru na vodítko před sázkovou kanceláří a šla si vsadit

Novinky, vps
Bognor Regis

Pokud by se vyhlašovala soutěž o nejhoršího rodiče, jedna matka z anglického města Bognor Regis by útočila na čelní příčky. Žena si šla ve středu vsadit do sázkové kanceláře a svou dceru nechala přivázanou na vodítku před vchodovými dveřmi. Druhý konec vodítka pak držela ve své ruce. V Anglii mají totiž mladší 18 let zakázaný vstup do sázkových kanceláří. Informoval o tom deník Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Matka uvázala dceru před sázkovou kanceláří a šla si vsadit

 
Článek

Video natočili zaměstnanci z protější budovy, kteří byli celou událostí šokováni.

„Koutkem oka jsem zahlédla, jak se matka shýbá k zemi se šňůrou v ruce. Napřed mě napadlo, že dívenka se jenom zachytila, ale pak její matka vešla dovnitř a opustila jí. Nemohla jsem tomu uvěřit,“ řekla Ollie Broughová, jedna ze svědkyň.

„Bylo vidět, jak matka provlékla provaz pod dveřmi a vešla dovnitř, přičemž dveře zavřela. Provaz měla přivázaný na svém zápěstí a dceru tak kontrolovala,“ uvedl další ze svědků, který si nepřál být jmenován.

Dívka, které byly podle odhadu svědků asi čtyři roky, se z provazu snažila uvolnit, ale nedařilo se jí to. Uvázaná zůstala na místě několik minut, než její matka vyšla ze sázkové kanceláře a odvázala ji. Pak i s dcerkou odešla pryč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám