Hlavní obsah

Uskupení zářících objektů na obloze vyděsilo obyvatele Floridy

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cape Coral

Obyvatele Floridy vyděsilo začátkem týdne několik neznámých objektů na obloze. Jeremy Rebstock z města Cape Coral objekty natočil na mobilní telefon. Svědci shodně tvrdí, že se jednalo o neidentifikovaný létající objekt - UFO.

UFO nad městem Cape Coral

 
Článek

Objekty měly světle oranžovou barvu a pohybovaly se od východu na západ. Rebstock natočil pouze jeden objekt, ale další svědkové policii uvedli, že viděli to samé, avšak ve skupině tří nebo čtyř objektů.

„Viděl jsem je s manželkou, myslím, že po celé obloze jich bylo snad dvacet, ale nejblíž jsme viděli skupinku čtyř zářících objektů,“ řekl další svědek Bob Buhler stanici Fox4.

Reportéři ze stanice Fox4 dostali ještě ten večer desítky emailů s podobnými záběry. V Cape Coral se podle místních lidí tyto zvláštní světelné objekty objevují už rok. Záběry se již zabývá i Národní centrum pro hlášení výskytu UFO v čele s ředitelem Peterem Davenportem.

„Zpráv nám přišlo několik desítek z celé země. Všichni viděli červené, oranžové nebo žluté ohnivé koule,“ řekl Davenport.

Reklama

Výběr článků

Načítám