Hlavní obsah

Boží ovečka sešla z cesty. Kradla v obchodě pivo

Novinky, vps

Na sedmé přikázání zřejmě nemyslela jeptiška, která ukradla v jednom americkém obchodě pivo a lahev s vodou. Žena se přesvědčila, zda ji někdo nesleduje, a zastrčila si nápoje pod svůj řádový oblek. Její počínání ale zachytila bezpečnostní kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Jeptiška ukradla v obchodě pivo

 
Článek

Záznam z bezpečnostní kamery ukazuje jeptišku, jak si bere plechovku piva z chladničky. Ještě se opatrně podívala, zda ji někdo nesleduje, a pak rychle zastrčila pití pod hábit. Poté přešla k druhé chladící skříni a vzala si lahev s vodou. Tu opět nenápadně schovala pod svůj oblek a vydala se zpět k první chladničce. Z ní si vzala další plechovku s pivem a urychleně se vydala ven z obchodu.

Žena tak velmi lehce unikla spravedlnosti. Majitel obchodu totiž její počínání odhalil až z bezpečnostního záznamu, který byl na internetu zveřejněn o víkendu. Objevily se pochopitelně i spekulace o pravosti jeptišky a věrohodnosti celého videa. Podle některých je totiž možné, že se nejedná o opravdovou jeptišku, ale pouze o převlečeného zloděje.

V případě převleku by nešlo o prvního maskovaného zloděje, kterého zachytila bezpečnostní kamera. Před rokem terorizovali newyorské luxusní obchody dva muži převlečení za ženy. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám