Hlavní obsah

Muž se vsadil s kamarády, že si zapálí hlavu. Vyhrál a skončil v kritickém stavu

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Augusta

William Bonner se stal aspirantem na nejhoršího sázkaře roku. Téměř čtyřicetiletý Američan pil minulý týden se svými přáteli v jednom z mnoha barů ve svém rodném městě Augustě, když ho napadla skvělá sázka. Vsadil se, že si nechá zapálit hlavu. Bohužel vyhrál.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž si nechal v baru zapálit hlavu kvůli sázce

 
Článek

Pan Bonner si od jednoho ze svých přátel nechal polít hlavu alkoholem s tím, ať ho zapálí. Alkohol byl ovšem hořlavější, než čekal, a jeho hlava se téměř okamžitě ocitla v plamenech. V tu chvíli začal jako chodící pochodeň pobíhat po baru a marně hledal něco, čím by oheň uhasil.

S pomocí přátel se mu podařilo plameny uhasit během pár vteřin. I to ovšem stačilo na velmi vážné popáleniny, a proto jej odvezli okamžitě do nemocnice. Kvůli chybě v úsudku a naprosto hloupému chování strávil „sázkař“ několik dní ve vážném stavu na lůžku.

Následky bláznivé sázky šokovaly všechny přítomné v baru. „Viděl jsem toho pravdu hodně, ale nikdy nic tak hloupého,“ uvedl majitel baru Bryan Birmingham. Známo je zatím jen to, že sázka se měla týkat finančního obnosu. Ať byl však jakkoli vysoký, jisté je, že ho William Bonner vyhrál.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám